Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Spor > Futbol Genel > Fenerbahçe & Galatasaray
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Antu 9 yaşında
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Antu 9 yaşında

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj Tersinden sırala
GOLDMAN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 08-03-2006
Konum: Türkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 895
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı GOLDMAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Antu 9 yaşında
    Gönderim Zamanı: 09-05-2006 Saat 20:25
ii güzel her nekadar koyu GALATASARAY lı olsamda hayırlı olsun ne diyelim
Yukarı Dön
Hawk Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Konum: Turkiye
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 1700
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı Hawk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09-05-2006 Saat 02:13
 

Antu.com 9 Yaşında
Acısıyla, tatlısıyla, gerginlikleriyle, coşkusuyla Antu.com 1 yaşına daha bastı. Şöyle bir geçmişe baktığımızda, Türkiye'nin en eski futbol, spor ve Fenerbahçe sitesi Antu.com & Fenerlist kurulduğu 1997 yılından bugüne kulübümüz, camiamız ve ülkemiz için bir çok organizasyonlarda bulunup, bir çok ilke imzamızı attık. Maçlarımızdan hemen sonra taraftarlarımız golleri Antu.com'dan izledi. Taraftarlarımız maçlarımızı naklen Antu.com'dan takip etti. Antu Radyo kurulduktan sonra, canlı dinleyerek takip etti. Taraftarlarımız takımımız hakkındaki en güncel ve en doğru haberleri Antu.com'dan aldı. Yaptığımız anketlerle Antu.com taraftarımızın nabzını ölçtü. Yayınladığımız haberlerle Antu.com ülkede gündem yarattı. Taraftarlarımız emaillerini Antu.com'un sağladığı @fenerbahcefan.com adreslerinden okudu. Taraftarlarımız tribünlerde söylenen tezahüratları, yeni çıkan Fenerbahçe şarkılarını Antu.com Mp3 köşemizden dinledi. Taraftarlarımız bilgisayarlarını Antu.com multimedya köşesindeki Fenerbahçeli duvarkağıtları, ekran koruyucuları ile süsledi. Taraftarlarımız diğer Fenerbahçeliler ile her 7 saniyede bir mesaj atılan Antu.com Forumlarından tartıştı, fikirlerini paylaştı, organize oldu.

Tüm bunların yanında, bazılarının hayal edemeyeceği şeyleri de başardı Antu.com & Fenerlist.

İşte Antu.com & Fenerlist'ten çıkan ve hayata geçen projeler, organizasyonlar ve fikirler.

Hep Destek Tam Destek felsefesi:
Taraftarların, Futbolcuları ve yöneticileri tartakladığı bir dönemden, takım yenilse, başarısız olsa dahi Hep Destek Tam Destek verme dönemine geçişin öncüsü ve bu felsefeyi başlatan Antu.com & Fenerlist.

19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü (19.07):
Antu.com & Fenerlist'in başlattığı anlamlı bu gün, ilk kez az sayıda taraftarımız ile kutlanmıştı. Ama artık, tüm dünyadaki taraftarlarımız tarafından coşku ile kutlanıyor.

Kulübe Üyelik Aidatlarının arttırılması:
Kulüp üyelerimiz bundan 3 sene öncesine kadar üyelik aidatı olarak 600 bin lira (60 kuruş) gibi komik bir rakam öderken, Antu.com'un başlatmış olduğu "Üyelik Aidatları Arttırılsın" kampanyasına yönetimimiz kulak verdi ve genel kurulda üyelik aidatları günümüz rakamlarına göre arttırıldı.

Fenerium İsminin Bulunması:
Kulübümüzün kendi ürünlerini ve formalarını üretmeye başlayacağını açıklamasından sonra Fenerbahçe mağazalar zincirine bir marka ismi gerekiyordu. Tahmin ettiğiniz gibi bu ismi de Antu.com & Fenerlist buldu: FENERIUM

Lisanslı Ürün Kullanılması, Lisanssız Ürün İhbarı:
Antu.com & Fenerlist Kulübümüzün ürettiği Lisanslı ürün kullanımını arttırmak için taraftarlarımızı her zaman teşvik etti. Lisanssız Ürün satan yerleri kulübümüze ihbar ederek, kulübümüzün sırtından para kazanan şirketleri en aza indirdi. Yurt çapında taraftarlarımız arasında bir otokontrol sağladı.

Fenerbahçe Tv:
Avrupadaki bir çok büyük kulübün olduğu gibi Fenerbahçemiz'in de bir Tv kanalının olmasını istiyordu taraftarlarımız. Ve bu fikir yine Antu.com'dan çıktı. Ve şu an Fenerbahçe Tv bir çok ulusal kanalla boy ölçüşecek derecede başarılı bir Tv kanalı oldu.

Fenerbahçe Dergisi:
Avrupadaki bir çok büyük kulübün olduğu gibi Fenerbahçemiz'in aylık bir dergisi olmasını istiyordu taraftarlarımız. Ve fikir yine Antu.com'dan çıktı.

Şükrü Saracoğlu Stadı Web Cam:
Özellikle yurt dışındaki taraftarlarımız yeni yapılan stadımızı görememekten yakınıyorlardı. Ve Antu.com'da muhteşem bir fikir atıldı ortaya. Web Cam. Kulübümüzde Antu.com'un bu fikrini yerine getirip stadımıza bir web cam sistemi kurdu. Böylelikle taraftarlarımız internetten stadımızı canlı olarak izleyebiliyorlar.

Fenerbahçe Kredi Kartı:
Fenerbahçeli olmanın ayrıcalığını alış verişlerde de kullanmak istiyordu taraftarımız. Yine Antu.com bu ayrıcalıklı fikri ortaya atarak kulübümüze maddi destekte sağlayan Kredi Kartı projesini sundu. Sonuç: Artık Fenerbahçelilerin kredi kartı vardı.

Fenerbahçe Taraftar Kartı:
Kongre üyesi olmayan milyonlarca taraftarlarımız için Taraftar Kart gerekliydi. Fikirin yaratıcısı yine Antu.com'du.

İslam Çupi Basın Tribünü:
Basında kaliteli yazarların bir elin parmaklarını geçmeyeceği bir dönemde vefat eden, duayen kalem İslam Çupi'ye ne kadar değer verdiğini gösteren Fenerbahçe taraftarı yine görevdeydi. Antu.com'da başlatılan "Yeni yapılan basın tribününe, İslam Çupi basın tribünü ismi verilsin" kampanyasına yönetimimizden de destek geldi ve yeni yapılan basın tribününün ismi İslam Çupi basın tribünü oldu.

Fenerbahçe Müzesi:
Avrupadaki bir çok büyük kulübün olduğu gibi Fenerbahçemiz'inde bir müzeye ihtiyacı vardı. Antu.com her zaman olduğu gibi yine bir fikir attı ortaya. Sonuç: Fenerbahçe müzesi açıldı.

Resmi Sitemiz'i Antu.com Yönetti:
Bundan 4 yıl önce kulübümüzün resmi sitesini, hiç bir beklenti olmadan, kulübümüze de yük olmadan, tamamen kendi imkanlarıyla Antu.com yönetti.

Alt Yapı İçin Genç Futbolcu Takibi:
Yurt içi ve yurt dışında binlerce genç Türk oyuncuları Antu.com'un oluşturduğu Oyuncu Takip Komitesi izledi, ve rapor halinde yönetimimize sunarak alt yapımıza katkıda bulundu.

Avrupadaki ve Kuzey Amerika'daki Fenerbahçeliler'in bir arada toplanması, organize olması:
Antu.com forumları sayesinde Avrupada ve Kuzey Amerika'da yaşayan bir çok Fenerbahçe'li organize oldu, arkadaşlıklar kurdu.

Republic of Fenerbahçe Bayrağı:
Antu.com'da başlatılan kampanyayla, tüm taraftarlarımızın ve Fenerbahçe derneklerinin katılımıyla Türk Tribün tarihinin en büyük bayrağı yapıldı, ve maraton üst tribününde açıldı. Ve açılmaya devam ediyor.

KAF Organizasyonu:
Kuzey Amerikalı Antu.com Üyelerinin gerçekletirdiği bu organizasyonla Antu.com bir ilke daha imza attı. Kuzey Amerikalı üyelerimizin sezon başında aldığı kombine kartlar ile her hafta Kimsesiz Çocuklar Fenerbahçemiz'in maçlarına götürüldü. (Bu organizasyon devam etmektedir)

Deprem Kriz Masası:
Ülkemizin sarsıldığı, binlerce kişinin öldüğü 1999 depreminde Antu.com İnternetin TEK KRİZ Masasını kurdu. Siteyi baştan aşağıya değiştirerek deprem bölgesindeki yakınlarına ulaşamayan insanları yakınları ile temasa geçirdik. Dünya basınının ilgisini çektik. CNN, Euronews, BBC gibi kanallarda "Bu üzücü depremde, futbol sitesi Antu.com yayınını tamamiyle değiştirerek bir kriz masası oluşturdu ve yakınlarına ulaşamayanları, yakınları ile temasa geçiriyor" şeklinde bahsedildi Antu.com'dan.

Seyircisiz Maçta, Dışarıda Toplanma Organizasyonu
Fenerbahçemiz'in 2005-2006 sezonunun 33. haftasında sahasında cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta taraftarlarımızı stad dışında topladı Antu.com & Fenerlist. Binlerce taraftarımız stad yanında buluşup tezahüratlarla takımımızı dışarıdan desteklediler. Dışarıdan gelen destek stad içine kadar ulaştı ve futbolcularımızı motive etti. Böyle bir organizasyonu Dünya'da ilk gerçekleştiren Antu.com & Fenerlist'in duyurusuyla Fenerbahçe taraftarıydı.

Gördüğümüz gibi, Antu.com & Fenerlist 1997 yılından bugüne kulübümüzün ve ülkemizin menfaatleri için bir çok projeye ve ilke imza attı. Yukarıda sıraladığımız bu projelerin hepsi hayata geçti. Biz bu projeleri gerçekleştirdiğimiz için gurur duyuyoruz. Bu projeleri gerçekleştirmede en büyük pay sahibi olan üyelerimize, taraftarlarımıza ve bizlere kulak veren yönetimimize teşekkür ediyoruz.

Antu.com & Fenerlist olarak kulübümüz için daha bir çok projeye imza atacağız. Çünkü biz Fenerbahçeliyiz. Türkiye'nin En büyük takımının taraftarlarıyız.

Nice yıllara Antu.com!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.176 Saniyede Yüklendi.