Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Haberler > Güncel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Ailesini internet sitesi sayesinde buldu
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Ailesini internet sitesi sayesinde buldu

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
CASPER Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 21-03-2006
Konum: Turkey
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 527
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı CASPER Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ailesini internet sitesi sayesinde buldu
    Gönderim Zamanı: 21-08-2008 Saat 12:51
Ailesini internet sitesi sayesinde buldu

ABD'de oturan 25 yaşındaki Leon Bailey, İngiliz anne ve babasını yıllar sonra bir internet sitesi sayesinde buldu.  

Evlatlık olarak başka bir ailede büyütülmesine rağmen 20 yıldan bu yana biyolojik anne ve babasını arayan Leon, onları sürpriz bir şeklide buldu.

Yıllardır ailesinin izini süren Leon'un evde televizyon izlerken, aklına gelen anne ve babasının ismini 'MySpace' adlı internet sitesine yazdı. Leon Bailey, annesinin ismini siteye girerken karşısında fotoğrafını görünce şaşırdı.

Sitedeki detaylarından annesi ile hemen iletişim kuran Leon, yıllardır bulmaya çalıştığı annesine internet sitesi sayesinde bu kadar kolay ulaşabildiğine inanamadığını söyledi. Kendisini arayan oğlunun sesiyle şok olan Debra Kneuman, "Leon'u hayata getirdiğim zaman çocuk denecek yaştaydım. Leon'u o zamanlar İngiltere'de bulunan Amerikalı bir aileye evlatlık vermek zorunda kalmıştım. Daha sonra Amerika'ya taşındım. Bebekken evlatlık verdiğim oğlumu bir daha hiç göremedim" dedi.

Anne Debra Kneuman, yıllar sonra gördüğü oğlunun gerçek babasına ulaşmak için ona yardımcı olmak için harekete geçti.

Kendisi de 'MySpace' adlı siteye giren Debra, oğlunun babasını, burada armaya başladı. Debra Kneuman, kısa bir sürede, oğlunun bebeklikte çekilen yer aldığı bir fotoğraf ile MySpace'de sayfası bulunan Tony'e ulaştı.

Leon Bailey'nin İngiltere'de oturan gerçek babası Tony yıllar sonra oğlundan aldığı telefonla büyük şaşkınlık yaşarken "Bir gün oğluma kavuşacağımı biliyordum. İçimdeki inanç hiç sona ermemişti. Hayallerim gerçek oldu. Çok mutluyum" dedi

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.154 Saniyede Yüklendi.