Bilginin Adresi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Off-Topic > Genel
  Aktif Konular Aktif Konular RSS - Adsl yeni tarifeler 1 temmuzda açıklanabilir
  SSS SSS  Forumu Ara   Events   Kayıt Ol Kayıt Ol  GiriÅŸ GiriÅŸ

Adsl yeni tarifeler 1 temmuzda açıklanabilir

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
hackers_kral Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman
Simge

Kayıt Tarihi: 07-03-2006
Status: Aktif DeÄŸil
Points: 676
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Thanks (0) Thanks(0)   Alıntı hackers_kral Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Adsl yeni tarifeler 1 temmuzda açıklanabilir
    Gönderim Zamanı: 29-06-2007 Saat 01:52
 Panelin ilk konuşmacısı Türk Telekom Başkanı Dr.Paul Doany şunları söyledi :

ADSL kapasitemizi geliştiriyoruz ve yeni IP/DSLAM yatırımımız da dahil olmak üzere 8 milyon kurulu kapasiteye ulaşmayı planlıyoruz.

Yeni ADSL tarifemiz, yeni toptan ve veri akış tarifelerimizin hemen arkasından 1 temmuzdan sonra uygulanacak. ISS’lere, yerel ağın paylaşımına (YAPA – LLU) ilave olarak, pazarda rekabet şansı yaratan bir imkan oluyor. Ama bu firmaların yatırım yapmaları da gerekiyor.

Sınırsız 1 MB/s ve 2 MB/s hızlar için 2006 başındaki fiyatlara nazaran, toptan tarifelerde % 70 civarında düşme var. Ayrıca 4 MB/s hızı da sunmaya başlıyoruz. ISS’ler 24 ay taahhüt eden kullanıcılarına iyi fiyatlar da sunabilir hale geldiler.

Kırsal alanlar için farklı tarifeler üzerinde çalışıyoruz. Çünkü kırsal alanda switch’leri açtık. Yeni fiyatlarımız, diğer rekabetin yüksek olduğu pazarlarla kıyaslanırsa bir hayli rekabetçi olduğu görülecektir.
 
 
Bunlar toptan tarifeler görüldüğü gibi 256k adsl kalkacak ve 4mbit lik yeni tarife gelecek. Fiyatlar tabi bu tablodakinden daha fazla olacak ne kadar olacağını tahmin edebiliriz ancak.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör



Bu Sayfa 0.211 Saniyede Yüklendi.